Klientai domisi tarptautine „SOL Baltics“ patirtimi

18. spalio 2016

Esame tarptautinė kompanija, kuri gali užtikrinti vieningą paslaugų kokybę ir standartus visose šalyse, kuriose dirbame. Tai itin aktualu klientams, kurie taip pat dirba keliose šalyse, todėl nori visur išlaikyti vienodus standartus, sutaupyti kaštų ir dirbti efektyviau.

Vienas iš mūsų klientų, pasaulinėje rinkoje dirbantis medinių grindų gamintojas „BOEN Lietuva“, aplankė „SOL Baltics“ filialus Latvijoje ir Estijoje. Šis klientas itin reiklus kokybei tiek savo, tiek partnerių darbe, todėl  mums buvo labai malonu parodyti, kaip teikiame paslaugas savo tarptautiniams klientams visose Baltijos šalyse.

Kelionės metu svečią iš „BOEN Lietuva“ Vytautą Aleksiejenko pakvietėme nuvykti pas keletą didžiausių „SOL Baltics“ klientų: drauge aplankėme seniausią faneros gamyklą Latvijoje „Latvijas Finieris“, tarptautinio alaus gamintojo gamyklą „Carlsberg“ ir kitus.

„Mums labai malonu, kad klientai aktyviai domisi mūsų teikiamomis paslaugomis ir skiria savo laiko iš arčiau susipažinti su mūsų verslo kultūra, procesais bei kokybe. Turime, ką parodyti, tad tikimės, kad ši kelionė buvo naudinga mūsų klientui „BOEN Lietuva“, o mes svečiuose laukiame visų, besidominčių „SOL Baltics“ patirtimi“, – sakė „SOL Baltics” OU Lietuvos filialo direktorė E. Blokhnina.

Svečiui taip pat buvo aprodyta seniausia ir prestižiškiausia skalbykla Estijoje, priklausanti „SOL Baltics“. Na, o papildomų įspūdžių ir žinių Vytautui Aleksiejenko suteikė naujausios valymo įrangos pristatymas bei išbandymas praktikoje.

„Šis vizitas buvo itin naudingas ir įdomus. Mūsų bendrovė kokybę vertina labai rimtai, todėl buvo svarbu daugiau sužinoti apie „SOL Baltics“ patirtį bei jų darbe naudojamą įrangą. Turėjau galimybę pats išbandyti valymo mašinas ir kitus įrankius. Ši kelionė suteikė daug žinių ir leido daug geriau suprasti valymo paslaugų verslą“, – sakė V. Aleksiejenko.