„SOL Baltics“ stiprina pozicijas mažmeninės prekybos sektoriuje

12. gegužės 2016

Džiaugiamės, kad mūsų klientais tampa vis daugiau žinomų bendrovių. Pastaraisiais mėnesiais „SOL Baltics“ itin išplėtė savo klientų ratą mažmeninės prekybos ir paslaugų sektoriuje.
Mūsų paslaugas pasirinko Rygoje, prekybos centre „Plaza“, įsikūrusi žinoma mados prekių parduotuvė „Peek&Cloppenburg“, o nuo balandžio mėnesio tvarkome ir prižiūrime MAXIMA centrinės būstinės patalpas Taline. „SOL Baltics“ specialistai pradėjo rūpintis ir stambių statybinių medžiagų, remonto bei dekoro prekių centrų „Decora“ Tartu ir Taline švara bei tvarka. Mūsų darbuotojus galima sutikti ir kino centre „Apollo“, įsikūrusiame Estijos sostinėje, „Mustamäe” prekybos centre, kuris taip pat yra „SOL Baltics” klientas.
„Mažmeninės prekybos sektorius yra ypatingas tuo, kad čia visada yra dideli žmonių srautai, todėl tokių patalpų priežiūra reikalauja atidaus ir profesionalaus požiūrio. Tai, kad vis daugiau šio sektoriaus klientų pasirenka mūsų paslaugas, patvirtina, kad mūsų turima patirtis yra vertinga, kartu tai skatina toliau tobulėti“, – sakė „SOL Baltics” valdybos pirmininkas Rinel Pius.

 

Mustamäe keskus: http://mustamaekeskus.ee/en/

Decora: http://www.decora.ee

Peek and Cloppenburg: http://www.peek-cloppenburg.lv/lv/web_lv

Apollo Cinema: www.Apollo.ee