„SOL Baltics“ teiks paslaugas UAB „TNT“

16. spalio 2016

Šią vasarą „SOL Baltics“ pradėjo bendradarbiauti su UAB „TNT“ ir dabar valo bei prižiūri šios tarptautinės skubių siuntų bendrovės biurus ir sandėlius Vilniuje ir Kaune.

„Didžiuojamės, kad savo paslaugas bendrovei TNT teikiame tarptautiniu mastu, pasitelkdami savo patirtį, žinias ir naujausias technologijas. Prieš pradėdami bendradarbiavimą, keletą kartų lankėmės šio kliento objektuose, detaliai analizavome konkrečius jo poreikius. Po bendrų diskusijų parengėme individualų sprendimą, kuris leidžia optimaliai užtikrinti švarą kliento sandėliuose ir biuruose“, – sakė „SOL Baltics” OU Lietuvos filialo direktorė E. Blokhnina.

Vienas iš sprendimų, kurį „SOL Baltics“ pasiūlė UAB „TNT“ – tai kliento patalpose įrengta skalbimo mašina, kuri leidžia tinkamai skalbti ir prižiūrėti valymo įrankius bei inventorių. Lietuvoje kol kas dar nėra įprasta grindų šluostes skalbti skalbimo mašinose. Tačiau tik taip galima jas tinkamai išskalbti ir kartu apsaugoti valomų grindų paviršių, nes mikrofibros šluostės negali būti gerai išskalbtos rankiniu būdu.

„Tam, kad būtų užtikrinta aukščiausios kokybės valymo kokybė, būtina reguliariai aukštoje temperatūroje skalbti valymo inventorių. Kartu su klientu jų patalpose radome tinkamą vietą pagalbinei patalpai. Joje įrengta skalbyklė, į kurią investavome tam, kad valymo įrankiai visada būtų tinkamai parengi darbui ir ilgai tarnautų. Toks sprendimas leidžia užtikrinti aukštus mūsų bendrovės kokybės paslaugų standartus. Džiugu, jog šis sprendimas kliento buvo labai palankiai įvertintas“, – sakė E. Blokhnina.

 

Ji pabrėžė, kad „SOL Baltics“ stengiasi įrengti tinkamą inventoriaus priežiūros ir laikymo patalpą pas klientus, nes tik tada, kai yra dirbama su tvarkingais ir taisyklingai prižiūrimais darbo įrankiais bei inventoriumi, galima užtikrinti aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.